Honlapunk cookie-kat („sütiket”) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében, valamint látogatottsági statisztikák készítéséhez. Az oldal böngészésével hozzájárul ezek használatához. További információ

Elfogadom
Termékek Menü
0

Robot kisokos

Robot kisokos

Milyen előnyöket nyújtanak Önnek a házi robotok?

Kényelem– a készülék időzítő programjának köszönhetően időt takaríthat meg

Eredmény – tökéletes tisztaság

Környezettudatosság – csendes, helytakarékos, alacsony energiafogyasztású

Robotporszívókról bővebben

Robotfűnyírókról bővebben

 

Hogyan töltődik a robotporszívó?

A robotporszívó érzékeli alacsony töltöttségi szintjét, ekkor a megfelelően telepített töltőállomásra visszatalálva automatikusan megkezdi a töltődést, majd ott folytatja a munkát, ahol korábban abbahagyta, míg nem végez a takarítással.

Milyen felületre használhatom a robotporszívót?

A robotporszívó kitakarít minden padlófelületet, szőnyeget és keménypadlót valamint alkalmasak háziállatok elhullajtott szőrének takarítására. Adaptív tisztítófejüknek köszönhetően dinamikusan alkalmazkodik a tisztítandó felülethez.

 

Mekkora felületet tudnak hatékonyan felporszívózni?

A robotporszívók típusuktól függően akár 185nm2 is képesek egy töltéssel kitakarítani. A virtuális falaknak köszönhetően könnyen mozognak a helyiségek között, valamint a robotok alján elhelyezett szintérzékelőknek köszönhetően felismerik a hirtelen nagyobb szintkülönbséget és elkerülik a leesést.

 

Milyen elven működik a robotporszívó?

A robotporszívó forgó mozgást végző oldalkeféinek köszönhetően a bútorok körül, a falak mentén és a szoba sarkaiban is hatékonyan takarít. A két egymással szemben forgó kefék által kifejtett rotáló mozgás még hatékonyabban gyűjti össze a port és a szennyeződéseket a padlóról. Valamint a magas fokú szívóerőnek köszönhetően a legapróbb porszemcséket és allergéneket is képes a portartályba gyűjteni. Az időzítésnek köszönhetően mire hazaér a lakása tisztán fogja Önt várni.

Hogyan tudom kezelni a robotporszívómat?

 Az egyszerűbb típusok programozás és időzítés nélkül indulnak, egyszeri gombnyomásra. Más, bonyolultabb készülékeket előre be lehet  programozni, hogy mely napokon, mikor kezdjék el a takarítást. A fejlett navigációs rendszerük segítségével kikerülik az akadályokat és  vezetékeket, melynek köszönhetően a lakás teljes területe kitakarításra kerül. Lehetőség nyílik a robot munkájának okos telefonról való  indítására és figyelésére is.

 

Tovább a robotporszívókhoz…

 

Hogyan töltődik a robotfűnyíró?

A robotfűnyíró érzékeli alacsony töltöttségi szintjét és ekkor a megfelelően telepített töltőállomásra visszatalálva automatikusan megkezdi a töltődést.

Esőben is használható a robotfűnyíró?

A Gardena és Husqvarna robotfűnyírók kialakításának köszönhetően a hagyományos fűnyírókkal ellentétben esőben is ugyanolyan hatékonysággal és biztonságosan dolgoznak, mint napsütéses időben.

 

Mennyire hangos egy robotfűnyíró?

A hagyományos fűnyírók zajkibocsátása hozzávetőlegesen 90-100 dB, ezzel szemben a robotfűnyíróké nagyjából 55-60 dB. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy sem Önt sem szomszédját nem fogja zavarni, Így nyugodtan beprogramozhatja a fűnyírás kezdetét a késő esti órákra.

 

Mi történik a levágott fűvel?

A robotfűnyírók naponta vagy kétnaponta vágják a füvet, ezért a fű felületének mindössze 2-5 mm-ét távolítják el, ami hátrahagyva komposztként táplálja a földet.

 

Milyen elven működik a robotfűnyíró?

A robotfűnyírók úgynevezett random mozgással vágják a füvet, melynek köszönhetően nem marad ki semmilyen terület sem az Ön kertjében. A határoló kábelek segítik az érintett terület kijelölését, ahol a robotfűnyíró elvégzi a munkát, ezáltal biztonságban tarthatjuk a kert egyéb területeit, mint például virágágyás vagy veteményes.

 

Hogyan kell telepíteni a robotfűnyírót?

A telepítést a használati útmutató segítségével akár Ön is könnyedén el tudja végezni, a leírtak pontos betartásával. Fontos tudnivaló azonban, hogy a Husqvarna termékekre a garancia, csak szakszerű telepítés mellett érvényesíthető, melyet a Husqvarna termékekért felelős partnerünk végez el.

 

Tovább a robotfűnyírókhoz…

Kérdés esetén forduljon bizalommal kollégáinkhoz! IDE kattintva láthatja elérhetőségeinket !